OUR PROJECTS WHO WE ARE WHAT WE DO? CONTACT

TARSUS EQUESTRIAN CLUB

Located in the Tarsus district of Mersin, Tarsus Equestrian Center stands out with its functionality and aesthetics in harmony with nature. Spread over a total area of 33,453.63 m2, this facility draws attention with its design that integrates with nature. 4 stable blocks with a capacity of 65 horses, outdoor and indoor maneges and an outdoor pony manege provide a safe working environment for horses, while facilities such as a lunge area, walkers and 3 paddocks are also provided. There are also facilities such as feed storage, warehouse, administrative building and parking lot. The skylight application used in the stables increases the welfare of the horses by allowing natural light to enter, while the large paddocks provide an environment where horses can exhibit their natural behavior. The spacious manege facilities help to protect the physical and mental health of the horses, while the lunge and walker areas allow the horses to safely perform their daily exercises. Tarsus Equestrian Center offers a modern and safe environment for equestrian enthusiasts, while also representing a sensitive approach to environmental impact.

Project Location: Tarsus / Mersin

Project Area: 33.453,63 m2

Project Year: -